Doordacht maatwerk voor uw interieur en exterieur: Jens Mariën

Doordacht maatwerk voor binnen en buiten

Bij Jens Mariën bent u aan het juiste adres voor doordacht maatwerk voor zowel uw interieur als exterieur. Of het nu gaat om het bekleden van uw woning of boot, wij zorgen voor een professionele en stijlvolle afwerking.

Bekleding voor uw interieur

Onze specialiteit ligt in het bekleden van uw interieur. Of het nu gaat om gordijnen op maat, raamdecoratie, tapijt of meubelontwerp, wij leveren knap maatwerk waarbij uw woonkamer, slaapkamer, kantoor en audio & akoestiek centraal staan.

Gordijnen op maat

Op zoek naar gordijnen die perfect passen bij uw interieur? Bij Jens Mariën maken we gordijnen op maat. Of u nu kiest voor klassieke gordijnen, vouwgordijnen of moderne paneelgordijnen, wij zorgen voor een naadloze afwerking die past bij uw persoonlijke stijl.

Daarnaast bieden we ook een ruime keuze aan stoffen, kleuren en patronen, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Onze ervaren vakmensen adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen voor een perfecte installatie.

Raamdecoratie

Naast gordijnen op maat, bieden we ook een breed scala aan raamdecoratie. Of u nu op zoek bent naar jaloezieën, shutters, rolgordijnen of plisségordijnen, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze raamdecoratie is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met ons maatwerk zorgen we ervoor dat de raamdecoratie perfect aansluit bij uw interieur en uw persoonlijke smaak. Laat uw ramen stralen met de juiste raamdecoratie van Jens Mariën.

Tapijt en meubelontwerp

Naast raamdecoratie en gordijnen op maat, kunt u bij ons ook terecht voor tapijt en meubelontwerp. Wij hebben een ruime keuze aan hoogwaardige tapijten die uw interieur een warme en luxueuze uitstraling geven.

Daarnaast bieden we ook meubelontwerp op maat aan. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank, eettafel of kast, wij zorgen voor een uniek en functioneel ontwerp dat perfect past bij uw interieur.

Onze vakmensen hebben oog voor detail en streven naar perfectie. Met ons maatwerk zorgen we ervoor dat uw interieur tot in de puntjes is afgewerkt.

Professioneel en persoonlijk

Bij Jens Mariën staan professionaliteit en persoonlijke service centraal. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee om tot het beste resultaat te komen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en leveren vakmanschap van hoog niveau.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we de mogelijkheden en zorgen we voor doordacht maatwerk voor uw interieur en exterieur.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *