Doordacht maatwerk voor binnen en buiten – Jens Mariën

Doordacht maatwerk voor binnen en buiten

Jens Mariën is gespecialiseerd in het bekleden van interieurs voor zowel woningen als boten. Met oog voor detail en vakmanschap zorgt hij voor maatwerk op het gebied van gordijnen, raamdecoratie, tapijt en meubelontwerp. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of audio & akoestiek, bij Jens Mariën staat uw interieur centraal.

Gordijnen op maat

Als het gaat om het bekleden van ramen, is maatwerk essentieel. Jens Mariën biedt een ruim assortiment aan gordijnen op maat, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw interieur. Of u nu op zoek bent naar verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of lichtdoorlatende gordijnen voor de woonkamer, Jens Mariën heeft voor ieder wat wils. Met zijn expertise en advies op maat zorgt hij ervoor dat de gordijnen niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos aansluiten bij uw interieurstijl.

Raamdecoratie

Naast gordijnen biedt Jens Mariën ook een breed scala aan raamdecoratie. Of u nu kiest voor jaloezieën, shutters of vouwgordijnen, Jens Mariën zorgt ervoor dat de raamdecoratie perfect past bij uw interieur. Met zijn oog voor detail en kennis van de nieuwste trends en technieken, creëert hij een unieke sfeer in uw woning of boot. Met raamdecoratie op maat kunt u niet alleen de hoeveelheid licht regelen, maar ook een persoonlijke touch geven aan uw interieur.

Tapijt en meubelontwerp

Naast het bekleden van ramen, is Jens Mariën ook gespecialiseerd in het bekleden van vloeren en het ontwerpen van meubels. Met een ruime keuze aan tapijten in verschillende kleuren, materialen en patronen, kunt u uw interieur een warme en comfortabele uitstraling geven. Daarnaast kunt u bij Jens Mariën terecht voor het ontwerpen van unieke meubelstukken die perfect passen bij uw interieurstijl. Of het nu gaat om een bank, stoel of kast, Jens Mariën zorgt voor een perfecte afwerking en een tijdloos design.

Met Jens Mariën bent u verzekerd van doordacht maatwerk voor zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om gordijnen op maat, raamdecoratie, tapijt of meubelontwerp, Jens Mariën zorgt ervoor dat uw interieur tot in de puntjes verzorgd is. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor uw woning of boot.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *