Doordacht maatwerk voor binnen en buiten – Jens Mariën

Doordacht maatwerk voor binnen en buiten

Jens Mariën is uw specialist in het bekleden van interieurs, zowel voor woningen als boten. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij voor maatwerk dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om gordijnen op maat, raamdecoratie, tapijt of meubelontwerp, bij Jens Mariën bent u aan het juiste adres.

Gordijnen op maat en raamdecoratie

Bent u op zoek naar gordijnen die perfect passen bij uw interieur? Wij bieden een ruime keuze aan stoffen, kleuren en patronen, zodat u altijd iets vindt dat bij uw smaak en stijl past. Onze gordijnen worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw ramen. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, zoals jaloezieën, shutters en rolgordijnen. Met onze raamdecoratie kunt u niet alleen de lichtinval regelen, maar ook een sfeervolle en stijlvolle uitstraling creëren in uw interieur.

Tapijt en meubelontwerp

Naast gordijnen en raamdecoratie bieden wij ook maatwerk op het gebied van tapijt en meubelontwerp. Een tapijt kan een belangrijke rol spelen in de sfeer en uitstraling van een ruimte. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste tapijt dat past bij uw interieur en wensen. Daarnaast kunnen wij ook meubels op maat ontwerpen en maken. Of u nu op zoek bent naar een uniek meubelstuk of een complete inrichting, wij denken graag met u mee en zorgen voor een ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen en de ruimte.

Knap maatwerk met aandacht voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor en audio & akoestiek

Bij Jens Mariën staat uw woonkamer, slaapkamer, kantoor en audio & akoestiek centraal. Wij begrijpen dat deze ruimtes een belangrijke rol spelen in uw dagelijks leven en dat u hier optimaal van wilt genieten. Daarom zorgen wij voor maatwerk dat perfect aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige sfeer in uw woonkamer, het creëren van rust en comfort in uw slaapkamer, het optimaliseren van de akoestiek in uw kantoor of het realiseren van een optimale geluidservaring in uw audio-ruimte, wij bieden oplossingen op maat.

Kortom, bij Jens Mariën bent u verzekerd van doordacht maatwerk voor zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om gordijnen op maat, raamdecoratie, tapijt of meubelontwerp, wij zorgen voor knap maatwerk waarbij uw woonkamer, slaapkamer, kantoor en audio & akoestiek centraal staan. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *